Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri
Receptura argentyńska polędwica wołowa z dębu z sosem Chimichurri może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 201 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście mięty, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Dębu Argentyńskiego Z Sosem Chimichurri, Stek argentyński z sosem pietruszkowym: Carne y Chimichurri, oraz Sous Vide Polędwica Wołowa Z Sosem Rukola Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zanurzyć i namoczyć deskę w wodzie 1 godzinę; odcedzić.
Przygotuj grill, podgrzewając jedną stronę do średniego i jednej strony do wysokiego ciepła.
Aby przygotować stek, posyp steki 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieść deskę na stojaku do grillowania na dużym ogniu; grill 5 minut lub do lekko zwęglonego. Ostrożnie obróć deskę; przejdź do średniego ciepła.
Stek umieścić na zwęglonej stronie deski. Przykryć i grill 12 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Aby przygotować sos, połączyć natkę pietruszki i pozostałe składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.