Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri

Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri
Receptura argentyńska polędwica wołowa z dębu z sosem Chimichurri może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 201 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście mięty, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Dębu Argentyńskiego Z Sosem Chimichurri, Stek argentyński z sosem pietruszkowym: Carne y Chimichurri, oraz Sous Vide Polędwica Wołowa Z Sosem Rukola Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zanurzyć i namoczyć deskę w wodzie 1 godzinę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Przygotuj grill, podgrzewając jedną stronę do średniego i jednej strony do wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Aby przygotować stek, posyp steki 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieść deskę na stojaku do grillowania na dużym ogniu; grill 5 minut lub do lekko zwęglonego. Ostrożnie obróć deskę; przejdź do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Stek umieścić na zwęglonej stronie deski. Przykryć i grill 12 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Aby przygotować sos, połączyć natkę pietruszki i pozostałe składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn