Polędwica wołowa au Poivre

Polędwica wołowa au Poivre
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Polędwica wołowa au poivre może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać polędwicę wołową, pieprz, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Filet z wołowiny au Poivre, Filet z wołowiny au Poivre, oraz Filet z wołowiny Au Poivre dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Równomiernie kształt polędwicy przez schowanie mały koniec pod spodem; związać sznurkiem. Polędwicę natrzeć musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Połącz pokruszone ziarna pieprzu i naciśnij równomiernie na powierzchni polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
4
Umieść na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; piec, odsłonięty, w 425 przez 45 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
6
carbo ocena: 1
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia11
Magazyn