Polędwica Wołowa Asturias

Polędwica Wołowa Asturias
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Asturii z polędwicy wołowej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka pietruszki, papryka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina?, oraz Polędwica Wołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu aż do palenia. Steki doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie podsmażamy z obu stron na gorącym oleju. Zmniejszyć ogień do średniej i kontynuować gotowanie, aż steki osiągnąć pożądaną doneness, o 6 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Usuń steki z patelni i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wymieszać mieloną cebulę i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić papryką i gotować przez dodatkową minutę. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego, a następnie wlać wino. Gotować na wolnym ogniu, aż wino zmniejszy się o połowę, następnie dodać bulion wołowy, powrócić do duszenia na wolnym ogniu i gotować przez 2 minuty. Wymieszać z pokruszonym serem pleśniowym, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Aby podać, polać steki sosem i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn