Polędwica wieprzowa z polędwicą granatową

Polędwica wieprzowa z polędwicą granatową
Polędwica wieprzowa z polędwicą z granatu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Salsą Granatową, Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatów, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz sok z cukrem w średnim rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 8 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Połowę glazury wlać do małej miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wieprzowinę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
5
Umieść wieprzowinę na stojaku patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PatelniaPatelnia
6
Mięso wieprzowe z połową glazury w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Wieprzowina z pozostałą glazurą w rondlu; gotować dodatkowe 5 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika; zalać połową glazury w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
10
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
11
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WieprzowinaWieprzowina
12
Podawać wieprzowinę z mieszaniną glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn