Polędwica wieprzowa z polędwicą granatową
Polędwica wieprzowa z polędwicą z granatu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Salsą Granatową, Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatów, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok z cukrem w średnim rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 8 protokół).
Połowę glazury wlać do małej miski; odstawić.
Wieprzowinę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Umieść wieprzowinę na stojaku patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni.
Mięso wieprzowe z połową glazury w rondlu.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Wieprzowina z pozostałą glazurą w rondlu; gotować dodatkowe 5 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika; zalać połową glazury w misce.
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki.
Podawać wieprzowinę z mieszaniną glazury.