Polędwica wieprzowa solona z cebulą, rodzynkami i czosnkiem kompot
Schab solony z cebulą, rodzynkami i czosnkiem kompot jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście laurowe, nasiona kolendry, szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Schab solony z karmelizowaną Salsefią, Klonowo-Solony Schab Pieczony, oraz Schab z imbirem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w ciężkim dużym garnku. Doprowadzić do gotowania na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia soli i cukru.
Zdjąć z ognia. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Przenieść solankę do bardzo dużej miski.
Dodać wieprzowinę (waga wieprzowiny z talerzem, aby utrzymać się pod powierzchnią). Przykryć; przechowywać w lodówce na noc.
Odcedzić wieprzowinę. Odstawić wieprzowinę do miski; przykryć wodą (wieprzowina z talerzem). Moczyć w temperaturze pokojowej 2 godziny.
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Odcedzić wieprzowinę. Pat dry.
Przenieść do stojaka ustawionego w dużej patelni do pieczenia. Wieprzowinę smarować olejem.
Posypać świeżymi ziołami, naciskając na przyleganie.
Posypać pieprzem. Pieczeń, aż termometr włożony do środka rejestry wieprzowe 66°, O 1 godzinę 40 minut.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia; namiot z folią.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości od 1/4 do 1/2 cala.