Polędwica wieprzowa solona z cebulą, rodzynkami i czosnkiem kompot

Polędwica wieprzowa solona z cebulą, rodzynkami i czosnkiem kompot
Schab solony z cebulą, rodzynkami i czosnkiem kompot jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście laurowe, nasiona kolendry, szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Schab solony z karmelizowaną Salsefią, Klonowo-Solony Schab Pieczony, oraz Schab z imbirem i tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w ciężkim dużym garnku. Doprowadzić do gotowania na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia soli i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia. Schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Przenieść solankę do bardzo dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać wieprzowinę (waga wieprzowiny z talerzem, aby utrzymać się pod powierzchnią). Przykryć; przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Odcedzić wieprzowinę. Odstawić wieprzowinę do miski; przykryć wodą (wieprzowina z talerzem). Moczyć w temperaturze pokojowej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odcedzić wieprzowinę. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
8
Przenieść do stojaka ustawionego w dużej patelni do pieczenia. Wieprzowinę smarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Posypać świeżymi ziołami, naciskając na przyleganie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
10
Posypać pieprzem. Pieczeń, aż termometr włożony do środka rejestry wieprzowe 66°, O 1 godzinę 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
11
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia; namiot z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Odstawić na 10 minut.
13
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości od 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
14
Podawać z kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn