Polędwica Wieprzowa Faszerowana Morelami
Polędwica wieprzowa faszerowana morelami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 2. Za $2.05 za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 41g białka, oraz 17g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 198 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pieprz, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Polędwiczka Wieprzowa Z Musztardą Morelową, Polędwiczka Wieprzowa Z Polewą Morelową, oraz Polędwica Wieprzowa W Glazurze Morelowej.
Instrukcje
Wytnij wzdłuż szczeliny w dół środka pieczeni do 1/2 cala. DNA. Otwórz pieczeń, aby leżała płasko;przykryj folią. Spłaszcz do 1/2 cala. grubość.
Usuń folię; posypać serem, morelami, tymiankiem, czosnkiem, solą, pieprzem i cayenne.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od długiego końca. Zawiąż w odstępach od 1-1/2 cala do 2 cali sznurkiem kuchennym; zabezpiecz końce wykałaczkami.
Przenieś do 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Polędwicę posmarować masłem.
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Polędwiczka wieprzowa w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Malbec i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Kusza Sonoma Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Kusza Sonoma Pinot Noir]()
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.