Polski Chop Suey
Polski Chop Suey jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 598 kalorii, 27g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kiszoną kapustę, mieszankę zupy cebulowej, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chop Suey, Chop Suey, oraz Chop Suey Kena Homa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Kluski ugotować we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż ugotują się przez, ale twarde do zgryzu, około 5 minut; odcedzić.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować kiełbaski na patelni, aż rumiane, o 5 protokół; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
W dużym naczyniu do pieczenia wymieszać zupę grzybową, zupę cebulową i wodę; dodać kluski, kiełbasę i kiszoną kapustę. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę do 90 minut.