Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski

Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski
Potrzebujesz bezglutenowej, pierwotnej i דל פחמימות,znej przekąski? Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski to znakomity przepis, który warto wypróbować. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 8 g białka i 17 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, kiełbasy kiełbasy, kapusty i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 26% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Łatwa polska haluski, Polska kiełbasa i kapusta oraz Polska kiełbasa i warzywa.

Instrukcje

1
W dużym, płytkim garnku zagotuj wodę i wrzucaj zamrożone pierogi. Gotuj na średnim ogniu, aż pierogi wypłyną na wierzch, około 5 minut; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone MoreleOpcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone Morele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj kapustę i cebulę, aż kapusta zwiędnie, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Niemiecka Słodka Czekolada, Połamana Na KawałkiNiemiecka Słodka Czekolada, Połamana Na Kawałki
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba żytniego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba żytniego Z Poprzedniego Dnia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Pieczonej Czerwonej Papryki W Słoiku, Odsączonej I Pokrojonej W Plasterki1/3 Szklanki Pieczonej Czerwonej Papryki W Słoiku, Odsączonej I Pokrojonej W Plasterki
3
Posypać solą i czarnym pieprzem i wymieszać z kawałkami kiełbasy; gotować, aż kiełbasa się podgrzeje, kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Przekrojona Na Pół, Plus 1 CebulaBiała Cebula, Przekrojona Na Pół, Plus 1 Cebula
KielbasaKielbasa
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
4
Delikatnie ułóż pierogi na patelni i odsuń mieszankę kiełbasianą na bok, aby pierogi usmażyły się na powierzchni gorącej patelni, aż urosną i lekko się zarumienią na dnie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Pieczonej Czerwonej Papryki W Słoiku, Odsączonej I Pokrojonej W Plasterki1/3 Szklanki Pieczonej Czerwonej Papryki W Słoiku, Odsączonej I Pokrojonej W Plasterki
5
Wlać bulion i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Pierogi świetnie komponują się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 57 dolarów za butelkę.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn