Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski
Potrzebujesz bezglutenowej, pierwotnej i דל פחמימות,znej przekąski? Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski to znakomity przepis, który warto wypróbować. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 8 g białka i 17 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, kiełbasy kiełbasy, kapusty i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 26% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Łatwa polska haluski, Polska kiełbasa i kapusta oraz Polska kiełbasa i warzywa.
Instrukcje
W dużym, płytkim garnku zagotuj wodę i wrzucaj zamrożone pierogi. Gotuj na średnim ogniu, aż pierogi wypłyną na wierzch, około 5 minut; odcedzić i odstawić.
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj kapustę i cebulę, aż kapusta zwiędnie, od 8 do 10 minut.
Posypać solą i czarnym pieprzem i wymieszać z kawałkami kiełbasy; gotować, aż kiełbasa się podgrzeje, kolejne 5 minut.
Delikatnie ułóż pierogi na patelni i odsuń mieszankę kiełbasianą na bok, aby pierogi usmażyły się na powierzchni gorącej patelni, aż urosną i lekko się zarumienią na dnie, około 20 minut.
Wlać bulion i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 10 do 15 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Pierogi świetnie komponują się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 57 dolarów za butelkę.
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.