Polpette di Baccalà
Polpette di Baccalà to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 60g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek, porzeczki, sól dorsz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć porzeczki, można śledzić to danie główne z Budyń Torebkowy Z Porzeczkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polpette Napoletane, Polpette Fritte, oraz Baccala.
Instrukcje
Namoczyć dorsza soli, zanurzone w chłodnej wodzie, na noc w lodówce, pokryte dobrze dwa noce są jeszcze lepsze. Wymieniać wodę cztery razy w odstępach 3-godzinnych w ciągu dnia.
Soli dorsza dobrze odsączyć i osuszyć, wyciskając nadmiar wody. Dokładnie oczyścić, usuwając skórę i kości.
Dorsza drobno posiekać i włożyć do miski z jajkami, porzeczkami, orzeszkami piniowymi, pietruszką, czosnkiem, cebulą, solą i pieprzem do smaku oraz bułką tartą i dobrze wymieszać.
Uformuj miksturę w małe jajka i zalej mąką.
Rozgrzać cal słonecznika lub oleju roślinnego na dużej patelni, aż olej będzie gorący, ale nie palenie. Jajka z solą-dorsza ugotować na złoty kolor i od razu podawać z cytryną.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;