Polewa Pistacjowa

Polewa Pistacjowa
Need a wegetariańska przystawka? Polewa pistacjowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z polewą pistacjowo-Pietruszkową, Polewa z granatów, pistacji i naleśników kremowych, oraz Śliwkowe chrupiące z pistacjami, owsianymi i migdałowymi dodatkami.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników przetworzyć w robocie kuchennym, aż orzechy zostaną grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj masło do procesora; pulsuj, aż mieszanina będzie krucha. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn