Polenta z Podsmażonymi grzybami i szparagami
Polenta z Podsmażonymi grzybami i szparagami to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pieprz, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polenta z pieczarkami smażonymi, Pieczarki smażone z serową polentą, oraz Smażone grzyby na kremowym serowym Polencie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużym rondlu. Doprowadzić na wolnym ogniu; powoli ubić polentę. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Roztopić masło na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj olej, szparagi, i szynka do patelni; smażyć 4 minut lub aż szparagi jest chrupiące-przetargu.
Polentę podawać z dodatkiem mieszanki szparagów, posypać serem.