Polenta z fasolką szparagową, pieczarkami, groszkiem i porami

Polenta z fasolką szparagową, pieczarkami, groszkiem i porami
Polenta z fasolką szparagową, grzybami, groszkiem i porami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 15g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz polentę, mleko, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Polenta Z Fasolką Szparagową, Pieczarkami, Groszkiem I Porami, Fasola Fava Z Porami I Pieczarkami, oraz Hiszpańska Tortilla Z Porami, Groszkiem I Fasolą Fava dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blanszować fasolkę szparagową 1 minutę w gotowanymwoda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2
Dodać groszek i gotować, aż zarówno fasola i groszek są chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Przełożyć do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Drenaż.
5
Fasolę pokroić po przekątnej na 1-calowe kawałki. Odstaw na bok orzechy i groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Przynieś mleko i bulion do wrzenia w dużychaucepan na dużym ogniu. Zmniejszyć tomedium ciepła. Stopniowo ubijaj polentę. Reduceheat to low. Gotować, aż polenta jest bardzolik, ubijając prawie stale, około 10 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
8
Tymczasem porów i porów łączymy w średnim rondlu. Gotować overmedium-wysoki ogień, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Zdjąć z ognia. Stopniowo wsypuje się masło, pozwalając każdemu dodatkowi dodać przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10
Dodaj śmietanę ichisk na bardzo małym ogniu, aby wymieszać. Przyprawa z solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
11
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać grzyby i podsmażyć aż doprawie miękkie, 5 protokół. Wymieszać z szalotką, 1 łyżką natki pietruszki i tymiankiem. Sauté untilmushrooms are very tender, about 5 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
13
Dodaj fasolę i groch, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
14
Przeprowadź polentę i łyżkę do dużej miski. Top z zielonej fasoli mixturei Pozostałe 1 łyżka pietruszki. Rewarmleeks na małym ogniu, stale ubijając; łyżka równomiernie na polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
* Sprzedawane w niektórych supermarketach oraz w sklepach naturalfoods i na rynkach włoskich. Jeśli jest niedostępny,zastąp równą ilość zwykłej żółtej mąki i gotuj około połowy tak długo.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn