Polędwiczki wieprzowe z sosem Calvados
Ten przepis służy 40 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, masło, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Calvados, Schab pieczony z sosem śmietanowym Calvados, oraz Kotlety Schabowe Smażone Na Patelni Calvados.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Płaszcz wieprzowy z mieszanką powłoki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieścić w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec 30 minut lub do gotowane przez (165F).
W międzyczasie gotować i mieszać jabłka, cebulę i grzyby na maśle w średnim rondlu na średnim ogniu do miękkości.
Dodać bulion i twarożek; gotować, aż ser topi się całkowicie, często mieszając. Wymieszać z brandy; gotować do ogrzania.
Wieprzowinę pokroić w plasterki.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Intensywna czerwień z fioletowymi pasemkami. Niesamowite połączenie intensywności i precyzji. Ujawnia dojrzały owoc i słodki charakter jeżyny, śliwki i czerwonych owoców Marmolady. Dopełnia eleganckie nuty pieprzu, zatoki i cynamonu. Intensywne czarne owoce, duża amplituda i wyraźna suchość. Wyróżnia się delikatnymi Dojrzałymi i jedwabistymi taninami i zapewnia eleganckie i złożone odczucia w ustach. Starzenie się zwiększy złożoność wina.Idealny do sparowania z tłustym mięsem, mięsem dziczyzny, pikantnymi, wolno gotowanymi lub grillowanymi potrawami.