Azjatycka marynowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 619 kalorii, 42g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 6,44 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka lodu, sól koszerna, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Marynowane Azjatyckie, Azjatycka Marynowana Polędwica Wieprzowa {Bonne Maman Giveaway!}, oraz Polędwiczki wieprzowe marynowane z grilla.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć sos sojowy, ocet winny ryżowy, chile pasta, imbir, czosnek, szalotki, i skórka pomarańczowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Pasta Chili
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Cały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Dodać wieprzowinę do miski i włączyć płaszcz z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Niech kotlety siedzieć w marynacie na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Zalać dużą patelnię saute olejem i doprowadzić do wysokiej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Usuń kotlety z marynaty, wytrząsając nadmiar. Zamów marynatę. Sear kotlety 4 do 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wyrzuć nadmiar oleju z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieść patelnię saute na najgorętszym palniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodaj marynatę do patelni-powinna natychmiast się zagotować. Ostrzeżenie: ten płyn musi być doprowadzony do wrzenia, aby zabić bakterie z soków z surowego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Wyłącz ogrzewanie.
11
Na talerzu ułożyć 2 kotlety, na wierzchu wyłożyć kilka kropli marynaty i podawać z groszkiem cukrowym i szpinakiem z imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
12
Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Ustaw miskę dobrze osolonej wody z lodem. Blanszować groszek we wrzącej wodzie, aż będą ugotowane, ale nadal chrupiące, a następnie natychmiast zanurzyć je w osolonej wodzie z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
13
Usuń je z lodowatej wody i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
14
Zalać dużą patelnię saute olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
15
Dodaj imbir, czosnek, i szalotki i gotować na średnim ogniu, aż szalotki są miękkie i przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
16
Dodać groszek cukrowy i wrzucić do herbu w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
17
Dodaj szpinak i wrzucić z groszkiem, aż szpinak zaczyna więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
18
Zdjąć z ognia, doprawić solą. Wrzucić lub wymieszać szpinak, aby zakończyć więdnięcie i przenieść do miski.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.