Pokrojona Bagietka z rzodkiewką i masłem anchois
Pokrojona Bagietka z rzodkiewką i masłem anchois to pescatarian przepis z 16 porcjami. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz do 3 anchois, masło, szczypiorek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, oraz Pokrojona Bagietka z anchois szczypiorkiem i rzodkiewką.
Instrukcje
Wymieszaj masło, 2 posiekane filety z sardeli i 2 łyżki szczypiorku w małej misce, dodając 1 więcej posiekanego fileta z sardeli do smaku, jeśli chcesz. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Masło anchois rozprowadzić na 1 stronie każdego plastra bagietki. Na wierzchu kromka guette z plasterkami rzodkiewki, nakładając się na chleb.
Udekorować dodatkowymi posiekanym szczypiorkiem i podawać.
89 kalorii, 6 g tłuszczu, 0,4 g błonnika