Podwójnie Czekoladowe Naleśniki Truskawkowe
Podwójnie czekoladowe naleśniki Truskawkowe to bezglutenowe poranny posiłek. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, jajka, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Naleśniki Czekoladowe, Podwójne Naleśniki Czekoladowe, oraz Podwójnie czekoladowe naleśniki PB.
Instrukcje
W dużej misce lekko wymieszać mieszankę Bisquick, kakao, śmietanę, mleko, ekstrakt i jajka (nie przegryzać; mieszanina powinna być grudkowata). Złożyć w czekoladowe chipsy.
Griddle ciepła do 191° lub 12-calowa patelnia na średnim ogniu. (Aby przetestować patelnię, posypać kilkoma kroplami wody. Jeśli bąbelki skakać, ciepło jest w sam raz.) Smarować w razie potrzeby olejem roślinnym (lub spryskać sprayem do gotowania przed ogrzewaniem).
Dla każdego naleśnika, użyj skąpe ciasto 1/4 cup; rozprzestrzeniać ciasto z gumową szpatułką do 4 cali średnicy. Naleśniki gotować, aż bąbelki na wierzchu, nadmuchane i osuszyć na brzegach, o 2 protokół. Obróć i gotować inne strony, aż złoty kolor, o 1 do 2 minut dłużej. Top z bitą śmietaną, truskawkami i syropem.