Podwójne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe

Podwójne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnych czekoladowych makaroników kokosowych. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 14 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, kakao, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Makaroniki Czekoladowe, Makaroniki Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Makaroniki Czekoladowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej lub w misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody, stopić 5 uncji czekolady, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W dużej misce, ubić cukier z kakao do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij w białkach, soli, wanilii i ekstrakcie kokosowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ubić w mieszaninie czekoladowej, aż będzie gładka. Złożyć w kokosie i pozostałe 2 uncji czekolady (patrz uwaga). Schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby zgarnąć, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji górnej i dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub najlepiej nieprzywierającą wkładką do pieczenia. Jeśli używasz pergaminu, lekko nasmaruj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Za pomocą miarki lub łyżki stołowej, porcję ciasta o dwie łyżki każda, rozstaw równomiernie na patelniach (około 8 ciastek na patelnię). Delikatnie uformować w kopce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec, aż zestaw i centrum nie wygląda surowe, 13 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Niech ciasteczka ostygną na patelni 10 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn