Podwójne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe

Podwójne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnych czekoladowych makaroników kokosowych. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 14 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, kakao, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Makaroniki Czekoladowe, Makaroniki Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Makaroniki Czekoladowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej lub w misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody, stopić 5 uncji czekolady, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce, ubić cukier z kakao do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ubij w białkach, soli, wanilii i ekstrakcie kokosowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Ubić w mieszaninie czekoladowej, aż będzie gładka. Złożyć w kokosie i pozostałe 2 uncji czekolady (patrz uwaga). Schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby zgarnąć, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji górnej i dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub najlepiej nieprzywierającą wkładką do pieczenia. Jeśli używasz pergaminu, lekko nasmaruj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Za pomocą miarki lub łyżki stołowej, porcję ciasta o dwie łyżki każda, rozstaw równomiernie na patelniach (około 8 ciastek na patelnię). Delikatnie uformować w kopce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec, aż zestaw i centrum nie wygląda surowe, 13 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Niech ciasteczka ostygną na patelni 10 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn