Podwójne Ciasteczka Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastek z podwójną czekoladą. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cookie Madness ma 51 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, dodatkowe chipsy czekoladowe, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Podwójne Ciasta Czekoladowo-Gruszkowe, Podwójne Czekoladowe Ciasta Bundt, oraz O Nie, Tylko Nie Kolejne Podwójne Czekoladowe Ciastko! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast z folią nonstick lub kręgi pergaminu paper.In miskę do mieszania, przy niskiej prędkości miksera elektrycznego, ubić masło, skrócenie i kakao w proszku, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać oba cukry, zwiększając prędkość do średnich i skrobanie boków miski od czasu do czasu. Ubić ekstrakt waniliowy i jajko. Po dobrze wymieszaniu dodać sól i proszek do pieczenia i ubić do incorporated.By ręcznie, stopniowo mieszać w mące, a następnie chipsy czekoladowe.Podziel ciasto na pół i rozłóż każdą połowę w wyłożonej patelni do ciasta, tworząc okrąg. Pozostaw 1/2 cala szczelinę między ciastem a krawędzią patelni.
Piecz ciasteczka na środkowej półce w 163° przez 20 minut lub do momentu ustawienia.
Ostudzić całkowicie na patelni. Gdy ostygnie, podnieś z patelni i zamroź ulubionym lukrem.