Podwójne Batoniki Czekoladowe
Podwójne Batoniki czekoladowe wymagają około 37 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, czekoladowe ciasteczka kanapkowe, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Podwójne Czekoladowe Batoniki M & M, Podwójne batoniki czekoladowo-piernikowe, oraz Batoniki Z Podwójną Czekoladą Rocky Road.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Odstawić 6 ciastek, a resztę zmielić w robocie kuchennym lub blenderze. W małej misce, wymieszać razem okruchy ciastek i masła, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na dno patelni 11x13 cali.
Nad podwójnym kotłem lub w kuchence mikrofalowej rozpuść 1 szklankę czekolady razem ze skondensowanym mlekiem i wanilią. Często mieszaj, aż będzie gładka.
Rozłóż równomiernie na skorupie okruchowej.
Posypać pozostałą filiżankę czekoladowych chipsów na górze. Rozbij Pozostałe ciasteczka na kawałki ręcznie i posyp wierzchem.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku. Schłodzić całkowicie przed cięciem na bary lub będzie to wielki bałagan.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje ulubione ciasteczka. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "