Podwójne Babeczki Czekoladowo-Pomarańczowe Z Lukrem Pomarańczowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj podwójną czekoladowo-pomarańczową babeczkę z pomarańczowym lukrem maślanym. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, niemiecka Mieszanka ciasta czekoladowego, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Spróbuj Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym, Lemon Verbena Wegańskie babeczki z lukrem pomarańczowo-migdałowym "Buttercream" , oraz Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa 1 szklanka kęsów czekoladowych w szklance 2-szklanki miarki w wysokiej 1 minutę, mieszając po 30 sekundach. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Lekko schłodzić.
Zmiksować ciasto i kolejne 3 składniki z małą prędkością mikserem elektrycznym do zwilżenia. Zwiększ prędkość do średniej i pokonać 1 do 2 minut lub aż dobrze wymieszane i gładkie.
Dodaj roztopioną czekoladę i wanilię, ubijając do wymieszania. Łyżka ciasto przez 1/4-cupfuls do papierowych kubków do pieczenia w patelniach muffin.
Piec w temperaturze 375 przez 16 do 18 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Ostudzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Na babeczkach równomiernie rozprowadzić lukier z maślanego kremu pomarańczowego.
Pozostałe kromki czekolady umieścić w 1-qt. plastikowa torba do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; worek uszczelniający. Kuchenka mikrofalowa przy średniej (50% mocy) 45 sekund do 1 minuty, odwracając worek po 30 sekundach. Wyciśnij czekoladę w woreczku, aż będzie gładka.
Wytnij mały otwór w 1 rogu torby. Rozpuścić czekoladę na pomarańczowym maślanym lukrze na babeczkach delikatnie wyciskając torebkę.