Podwójna Szarlotka Ze Skórką Z Mąki Kukurydzianej
Przepis podwójny Szarlotka z mąki kukurydzianej skorupa może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 365 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.32 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mieloną gałkę muszkatołową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta jabłkowo-gruszkowa ze skórką z mąki kukurydzianej, Brandy Apple Mini placki ze skórką z mąki kukurydzianej, oraz Brandy - Jabłkowe Mini Placki Ze Skórką Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka obrać i rdzeń; pokroić w kliny o grubości 1/2 cala.
Jabłka umieścić w dużej misce. Wymieszać w kolejnych 7 składnikach.
Odstawić na 30 minut, delikatnie mieszając od czasu do czasu.
Umieść 1 krążek ciasta z mąki kukurydzianej na lekko posypanym mąką kawałku papieru woskowego; posypać ciasto lekko mąką. Top z innym arkuszem papieru woskowego.
Rozwałkuj ciasto do grubości około 1/8 cala (około 11 cali szerokości).
Zdjąć i wyrzucić górną warstwę papieru woskowego. Zaczynając od 1 krawędzi ciasta, owinąć ciasto wokół wałka do ciasta, oddzielając ciasto od dolnego arkusza papieru woskowego podczas walcowania. Odrzuć dolny arkusz papieru woskowego.
Umieść wałek do ciasta nad 9-calową szklaną płytką ciasta i rozwiń ciasto na płytce ciasta. Delikatnie wciśnij ciasto do talerza ciasta.
Wymieszać mieszankę jabłkową; rezerwy 1 łyżka. soki. Łyżka jabłek do skorupy, szczelnie pakując i montując w środku.
Pozostałe soki wlać do miski na jabłka.
Jabłka posypać 3 łyżkami. cukier; kropka z masłem.
Zwiń pozostały krążek ciasta z mąki kukurydzianej zgodnie z Instrukcją w Kroku 2, zwijając ciasto do grubości około 1/8 cala (13 cali szerokości).
Usunąć i wyrzucić papier woskowy, i umieścić ciasto nad nadzieniem; krotnie krawędzie pod, uszczelnienie do dolnej skorupy, i zaciskane.
Szczotka górnej części ciasta, z wyjątkiem karbowane krawędzie, lekko z zastrzeżone 1 łyżka. soki z jabłek; posypać 1 łyżeczką. cukier.
Ciasto ułożyć na patelni z galaretką.
Wytnij 4 do 5 szczelin na wierzchu ciasta, aby para mogła uciec.
Piec w temperaturze 425 na dolnej półce piekarnika 15 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350; przenieść ciasto do środkowego stojaka piekarnika i piec 35 minut. Przykryć luźno folią aluminiową, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, i piec 30 więcej minut lub aż soki są grube i bąbelkowe, skorupa jest złoty brąz, a jabłka są miękkie, gdy przebite długim drewnianym pick przez szczeliny w skorupie.
Wyjmij do stojaka z drutu. Schłodzić 1 1/2 do 2 godzin przed podaniem.
Podawać z sosem Brandy-Karmel.