Podwójny Budyń Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj podwójnego ciasta czekoladowego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sól, kwadraty krakers graham, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Podwójny Budyń Czekoladowy, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9-calową płytkę ciasta sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym przetwarzaj krakersy graham, aż zostaną drobno zmielone.
Dodać masło i wodę i proces, aż okruchy zlepiają się razem. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie płyty pie i około 1-cala po bokach.
Piec przez 10 minut, a następnie ostudzić.
W międzyczasie zrób budyń.
Umieść żelatynę w małej misce, dodaj wrzącą wodę i mieszaj, aż się rozpuści. Odstawić.
W średnim rondlu wymieszaj 2/3 szklanki cukru, kakao, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo dodawać połowę mleka, ubijając, aż będzie gładka.
Ubić resztę mleka. Włącz ogień na średni i gotuj, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do wrzenia, około 10 minut.
Dodać czekoladę i wymieszać, aż się rozpuści. Wymieszać wanilią i żelatyną reserved.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta i pozostawić na 3 godziny w lodówce.
Ubij śmietanę i pozostałą 1/2 łyżeczki cukru. Przed podaniem udekoruj ciasto bitą śmietaną.