Podwójne Ciasteczka Czekoladowe Icebox
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj podwójnych czekoladowych ciasteczek z lodem. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 239 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, brązowy cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Podwójne czekoladowe ciasteczka z Aji i Chipotle, Ciasteczka Czekoladowe Icebox, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Lodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cukier, masło i sól w misce stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości, aż kremowy, o 1 minutę.
Wymieszać z jajkiem i wanilią do połączenia.
W małej misce ubić mąkę z kakao i proszkiem do pieczenia. Zmniejsz prędkość mieszania do niskiej i wymieszaj w suchej mieszance, aż do całkowitego połączenia.
Umieścić ciasto na 10-na 10-calowy arkusz pergaminu i zwinąć do cylindra około 8-cali długości i 2-cali średnicy. Twist kończy się zabezpieczyć i schłodzić do firmy, o 2 godziny.
Wyreguluj stojak piekarnika na górną i dolną pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Pokroić ciasto na 1/4-calowe plastry i równomiernie rozmieścić na patelniach, około 12 na patelnię.
Posyp wióry na ciasteczka i naciśnij, aby przylegać.
Piec, aż ciasteczka są tylko ustawić, O 12 protokół, obracanie Patelnie od góry do dołu i od przodu do tyłu w połowie pieczenia.
Niech ciasteczka ostygną na patelni 5 minut, a następnie przenieść do regału chłodzącego do całkowitego ostygnięcia.