Poduszki Czekoladowo-Piankowe

Poduszki Czekoladowo-Piankowe
Poduszki czekoladowo-piankowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz masło, pianki, orzechy pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Poduszki Czekoladowe Bezglutenowe, Poduszki z ciasta morelowego i czekoladowego, oraz Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać cookie mix, olej, woda, jajko i pekan, aż miękkie formy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
PiekarnikPiekarnik
2
Na nieprzetworzonych arkuszy cookie, upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; natychmiast lekko nacisnąć ptasie mleczko, przyciąć bok w dół, na wierzchu ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 1 do 2 minut dłużej lub tylko do momentu, gdy pianki zaczną mięknąć. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Tymczasem w rondlu 1-quart nonstick roztopić czekoladę na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia.
8
Dodać śmietanę, masło i wanilię; dobrze zmiksować. Wymieszać z cukrem pudrem na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
9
Rozłóż lukier na każdym schłodzonym ciastku, pokrywając piankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
10
Odstawić, aż lukier jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn