Poduszki Czekoladowo-Piankowe
Poduszki czekoladowo-piankowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz masło, pianki, orzechy pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Poduszki Czekoladowe Bezglutenowe, Poduszki z ciasta morelowego i czekoladowego, oraz Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać cookie mix, olej, woda, jajko i pekan, aż miękkie formy ciasta.
Na nieprzetworzonych arkuszy cookie, upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe 2 cale od siebie.
Wyjąć z piekarnika; natychmiast lekko nacisnąć ptasie mleczko, przyciąć bok w dół, na wierzchu ciastka.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub tylko do momentu, gdy pianki zaczną mięknąć. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Tymczasem w rondlu 1-quart nonstick roztopić czekoladę na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Dodać śmietanę, masło i wanilię; dobrze zmiksować. Wymieszać z cukrem pudrem na gładką masę.
Rozłóż lukier na każdym schłodzonym ciastku, pokrywając piankę.
Odstawić, aż lukier jest ustawiony.