Podsumowanie kurczaka
Chicken Rundown wymaga około 1 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 85 centów za porcję . To danie główne ma 166 kalorii , 16 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką ząbki czosnku, gęstą śmietanę, scotch bonnet chile i kilka innych składników, możesz to zrobić. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 38% . Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak kurczak z nerkowca Crockpot , pikantne curry z kurczaka z orzechami kokosowymi i kurczak z curry w krakersach .
Instrukcje
W misce wymieszaj kurczaka, czosnek, tymianek, cebulę, imbir i chili.
Pozostawić do marynowania na 1 godzinę.
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka na patelnię i smaż, mieszając od czasu do czasu, aż się zrumieni, około 4 minut.
Dodaj zarezerwowaną marynatę i gotuj jeszcze przez 1 minutę.
Dodaj mleko kokosowe, śmietankę i kolendrę i zmniejsz ogień. Dusić przez 6 do 8 minut.