Podstawy pieczenia: jak zrobić domowy budyń
Podstawy pieczenia: jak zrobić domowy budyń może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 122 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sól, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Podstawy niskowęglowodanowe: Pieczenie z mąką migdałową, Podstawy niskowęglowodanowe: Pieczenie z mąką kokosową, oraz Herbatniki maślane-czyń je świeżymi w każdej chwili. Są łatwe do wykonania i nie można ich pokonać w pieczeniu świeżego chleba.
Instrukcje
Połączyć cirnstarch, cukier, sól i mleko w blenderze lub robocie kuchennym i pulsować, aż dobrze wymieszane. Ewentualnie połącz wszystkie składniki w misce i energicznie ubijaj.
Przenieść mieszaninę do miski odpornej na ciepło i umieścić nad (nie na) gotującą się wodą przez około 15-20 minut, od czasu do czasu mieszając. Budyń jest gotowy, gdy mieszanina pokryje tylną część łyżki.
Dodaj czekoladę lub preferowany smak i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj wanilię i wymieszaj, aby połączyć.