Podstawy pieczenia: jak zrobić domowy budyń

Podstawy pieczenia: jak zrobić domowy budyń
Podstawy pieczenia: jak zrobić domowy budyń może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 122 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sól, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Podstawy niskowęglowodanowe: Pieczenie z mąką migdałową, Podstawy niskowęglowodanowe: Pieczenie z mąką kokosową, oraz Herbatniki maślane-czyń je świeżymi w każdej chwili. Są łatwe do wykonania i nie można ich pokonać w pieczeniu świeżego chleba.

Instrukcje

1
Połączyć cirnstarch, cukier, sól i mleko w blenderze lub robocie kuchennym i pulsować, aż dobrze wymieszane. Ewentualnie połącz wszystkie składniki w misce i energicznie ubijaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść mieszaninę do miski odpornej na ciepło i umieścić nad (nie na) gotującą się wodą przez około 15-20 minut, od czasu do czasu mieszając. Budyń jest gotowy, gdy mieszanina pokryje tylną część łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj czekoladę lub preferowany smak i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4
Dodaj wanilię i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn