Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią

Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią
Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżą Chile i bazylią jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz podarte liście bazylii, czosnek, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Podsmażona kapusta Napa, Krewetki smażone z kapustą Napa, oraz Podsmażona Kapusta Napa Z Grzybami I Boczkiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn