Podsmażony kurczak i cukinia z sosem Pietruszkowo-Chervil Pan
Smażony kurczak i cukinia z sosem Pietruszkowo-Chervil Pan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 289 kalorii, 38g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, masło, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Podsmażony kurczak i cukinia z sosem Pietruszkowo-Chervil Pan, Brukselka Smażona Z Trybulą, oraz Kurczak w sosie Chrzanowo-Chervilowym.
Instrukcje
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Rozgrzać 1 łyżeczkę masła i oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodać cukinię i pozostałe 1/4 łyżeczki soli na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub do chrupkiego-przetargu.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Stopić 1 łyżeczkę masła w patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać bulion i trybula; doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 minuty lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki.
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałe 1 1/2 łyżki masła, sok z cytryny i pietruszkę.
Podawać kurczaka z sosem i cukinią.