Podpłomyk Serowy
Podpłomyk serowy wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 104 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś oregano, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 10%, to danie można poprawić. Cztery sery Paratha, flatbread z serem i farszem z zieleni, Cztery sery Paratha, flatbread z serem i farszem z zieleni, oraz Cztery sery Paratha, flatbread z serem i farszem z zieleni są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 16 cali. x 11-w. prostokąt.
Przenieś do 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania; lekko uformuj krawędzie.
Posyp papryką, czosnkiem w proszku, oregano i bazylią. Ciasto kilkakrotnie nakłuć widelcem; posypać serem. Przykryj i odstaw na 30 minut do wyrośnięcia.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, aż skórka się zarumieni, a ser się rozpuści.