Zacieru warzyw korzeniowych może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 119 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Mieszanka gałązki tymianku, selera, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Zacieru Z Warzyw Korzeniowych, Zacieru Z Warzyw Korzeniowych, oraz Zacieru z warzyw korzeniowych.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz 1/4 łyżeczki soli i kolejnych 8 składników. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 15 minut lub aż ziemniak jest miękka i ciecz jest prawie odparowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Wyrzucić gałązkę tymianku. Wymieszać pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pieprzu i pół na pół. Mash z masherem ziemniaczanym, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Ziemniak
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
4
Uwaga: chociaż menu służy 6, ten przepis sprawia, że wystarcza na 8 porcji. Przechowywać w lodówce dodatkowe porcje, aby cieszyć się następnego dnia jako boku kurczaka, wołowiny lub ryb.