Zacieru Z Warzyw Korzeniowych

Zacieru Z Warzyw Korzeniowych
Zacieru warzyw korzeniowych może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 119 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Mieszanka gałązki tymianku, selera, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Zacieru Z Warzyw Korzeniowych, Zacieru Z Warzyw Korzeniowych, oraz Zacieru z warzyw korzeniowych.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz 1/4 łyżeczki soli i kolejnych 8 składników. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 15 minut lub aż ziemniak jest miękka i ciecz jest prawie odparowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Wyrzucić gałązkę tymianku. Wymieszać pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pieprzu i pół na pół. Mash z masherem ziemniaczanym, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
Uwaga: chociaż menu służy 6, ten przepis sprawia, że wystarcza na 8 porcji. Przechowywać w lodówce dodatkowe porcje, aby cieszyć się następnego dnia jako boku kurczaka, wołowiny lub ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
RybyRyby
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn