Pochrzyn Kandyzowany
Kandyzowane ziemniaki mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 94 grosze za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka wody, wyciśnięty sok pomarańczowy, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pochrzyn Kandyzowany, Pochrzyn Kandyzowany, oraz Pochrzyn Kandyzowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać ziemniaki i pokroić na kawałki o grubości jednego cala.
Umieść pochrzyny w zimnej wodzie, aż wszystkie pochrzyny zostaną obrane i pokrojone.
Umieść pokrojone ziemniaki w głębokim naczyniu do pieczenia.
Dodaj cukier, sok ananasowy, sok pomarańczowy i wodę.
Posypać zmielony cynamon na wierzch ziemniaków. Przykryć ziemniaki i piec w 400 stopni nagrzanym piekarniku przez około 40-50 minut lub aż ziemniaki są przetargu widłowego.