Poblano Fish Tacos
Poblano Fish Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 320 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.89 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tortilli kukurydzianych o rozmiarze fajita, papryka poblano, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Poblano I Tacos Z Grzybami, Grillowane Portabellan i Poblano Tacos, oraz Ziemniaki, Poblano i chorizo Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Pieprz Grill, przykryty pokrywką grill, 3 do 4 minut lub aż pieprz wygląda pęcherze, obracając raz.
Umieścić pieprz w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; zamknąć i odstawić na 10 minut, aby poluzować Skórki. Pieprz obrać; usunąć i wyrzucić nasiona. Grubo posiekać.
Połącz pieprz, ogórek, następne 4 Składniki, 2 łyżki. sok z limonki i 2 łyżki. oliwa z oliwek w misce.
Wymieszać przyprawę do owoców morza i pozostałą 1 łyżkę. sok z limonki i 2 łyżki. oliwa z oliwek w dużym płytkim naczyniu lub plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj rybę, obracając się do płaszcza. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 5 minut, obracając raz.
Usuń rybę z marynaty, odrzucając marynatę.
Ryba grillowana, przykryta pokrywą grilla, od 3 do 4 minut z każdej strony lub tylko do momentu, gdy ryba zacznie łuszczyć się po szturchnięciu czubkiem ostrego noża i będzie nieprzejrzysta w środku. Fajne 5 minut. Płatki ryb na kawałki wielkości kęsa.
Podawać ryby i salsę w ciepłych tortillach z limonkowymi klinami.
Uwaga: testowaliśmy z przyprawą Weber Mango Lime Seafood.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.