Po Prostu Herby Farsz

Po Prostu Herby Farsz
Po prostu Herby farsz jest bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 123 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz szałwię, bulion z kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zwinięty brzuch wieprzowy z farszem morelowo-miodowym herby, Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby, oraz Herby Julep dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wywar z kurczaka i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
JajkoJajko
2
Dodaj tostowane kostki chleba na zakwasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
3
Podsmaż mielony czosnek na oliwie z oliwek. Mieszaj mieszaninę czosnku, pietruszki, tymianku, szałwii, soli i pieprzu do mieszanki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
ChlebChleb
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
4
Odstawić 5 minut.
5
Piecz farsz w temperaturze 350 przez 45 minut w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn