Po Kawie

Po Kawie
Po kawie może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 1 i kosztuje 2,36 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz campari, dolin blanc wermut, smith & cross jamajski rum, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Coffee date cake i nowa marka kawy / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Kubek Cinnamon Coffee Cake with coffee-mate Extra Sweet & Creamy, oraz Muffinki z orzecha kawowego z glazurą kawową (niskowęglowodanowe i bezglutenowe).

Instrukcje

1
Połącz Campari, wermut, rum i Fernet Branca w szklance do mieszania wypełnionej lodem. Mieszać do dobrze schłodzone, o 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
CampariCampari
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2
Przelej do szklanki typu whisky na dużym kawałku lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
3
Dekoruj świeżą miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn