Plastry Dyni Żołędziowej
Potrzebujesz bezglutenowy, lakto ovo wegetariański, pierwotny i przyjazny dla fodmap dodatek? Plastry dyni Żołędziowej mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 275 kalorii. Za $1.75 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś dynię żołędziową, orzechy pekan, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 73 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, który jest solidny. Spróbuj Pieczone plastry dyni Żołędziowej z brązowym cukrem i orzechami pekan, Pieczone plastry dyni Żołędziowej z brązowym cukrem i orzechami pekan, oraz Plasterki Żołędzi Cytrynowej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój dynię wzdłuż na pół; usuń i wyrzuć nasiona i błonę.
Pokrój każdą połowę na szerokość na 1/2 cala. plastry; Odrzuć końce.
Umieść plastry w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Połącz syrop i masło; polej dynią.
W razie potrzeby posyp orzechami pekan.
Przykryj i piecz w 350° przez 40-45 minut lub do miękkości.