Plastry Dyni Żołędziowej

Plastry Dyni Żołędziowej
Potrzebujesz bezglutenowy, lakto ovo wegetariański, pierwotny i przyjazny dla fodmap dodatek? Plastry dyni Żołędziowej mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 275 kalorii. Za $1.75 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś dynię żołędziową, orzechy pekan, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 73 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, który jest solidny. Spróbuj Pieczone plastry dyni Żołędziowej z brązowym cukrem i orzechami pekan, Pieczone plastry dyni Żołędziowej z brązowym cukrem i orzechami pekan, oraz Plasterki Żołędzi Cytrynowej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój dynię wzdłuż na pół; usuń i wyrzuć nasiona i błonę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Pokrój każdą połowę na szerokość na 1/2 cala. plastry; Odrzuć końce.
3
Umieść plastry w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Połącz syrop i masło; polej dynią.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
6
W razie potrzeby posyp orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
7
Przykryj i piecz w 350° przez 40-45 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn