Plasterek bezy kokosowej, maliny i limonki

Plasterek bezy kokosowej, maliny i limonki
Kokosowy, malinowy i limonkowy kawałek bezy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 394 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 146 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jeśli masz ocet winny, podwójną śmietanę, wysuszony kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kromka kokosa i maliny, Plaster orzecha kokosowego i limonki z letnimi owocami, oraz Paluszki Kokosowe Malina & Limonka.

Instrukcje

1
Piekarnik do 140C / 120C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Blachy do pieczenia linii z pergaminem do pieczenia i narysować 3 prostokąty, około 25cm x 12cm.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
3
Białka ubić na sztywno. Stopniowo ubijaj cukier do sztywności, a następnie ubijaj mąkę kukurydzianą i ocet. Złóż w osuszonym kokosie i fajkę, lub rozłóż, wymieszaj bezę na 3 równe prostokąty. Rozsypać płatki kokosowe na jednej z Bez i piec przez 1 godz., następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić tam z zamkniętymi drzwiami na 1 godz. pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Śmietanę, cukier puder, skórkę z limonki i sok ubić na gęstą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Rozłóż połowę na jednej bazie bezowej (Nie tej z płatkami kokosowymi na wierzchu, poza tym na wierzchu) i rozrzuć ponad połowę malin. Drugą bazę bezową ułożyć na wierzchu, rozłożyć pozostałą śmietaną i rozsypać pozostałymi malinami. Wierzch z bezą pokrytą kokosem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn