Plaster miodu

Plaster miodu
Plaster miodu to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 114 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mlecznej czekolady, octu winnego, śmietany Tatara i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lody o strukturze plastra miodu, Plaster Miodu Semifreddo, oraz Pręty O Strukturze Plastra Miodu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia A 8W. kwadratowa patelnia do pieczenia z lekko naoliwioną folią. Do połowy napełnij zlew zimną wodą i przygotuj trzepaczkę i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Do średniej wielkości rondla na bazie stałej umieścić cukier, syrop, śmietanę z kamienia nazębnego i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
OcetOcet
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać 5 łyżek wody i ustawić rondel na średnim ogniu. Mieszaj, aż cukier się rozpuści, a następnie doprowadzaj mieszaninę do wrzenia. Kontynuuj gotować, aż mieszanina zmieni kolor na bursztynowy i osiągnie etap "hard crack" lub 149° (154°C) na termometrze cukierkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Gdy tylko karmel osiągnie odpowiednią temperaturę, wyjmij je z ognia i zanurz w zlewie zimnej wody, aby przyspieszyć proces chłodzenia. Pracując szybko, wlej sodę oczyszczoną do Karmelu i ubijaj, aby równomiernie połączyć; mieszanka spieni się jak mini wulkan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
KarmelKarmel
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać do przygotowanej patelni w równej warstwie i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Roztopić czekoladę w misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującej się wody i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Wyjąć plaster miodu z patelni, odkleić folię i rozbić na kawałki. Pół zanurzyć każdy kawałek do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Pozostawić do stwardnienia przed zapakowaniem.
9
Przechowywany w hermetycznym pojemniku, będzie przechowywać przez 2-3 dni.
10
Reprinted with permission from Gifts from the Kitchen by Annie Rigg, © 2011 Kyle Books
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn