Plantacja Faszerowana Papryka
Plantation faszerowane papryki jest hor d ' oeuvre, który służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 10g tłuszczu i w sumie 211 kalorii. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zupę pomidorową, ser cheddar, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 56%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kasza Plantacyjna, Bary Plantacyjne, oraz Plantation Ham Pie.
Instrukcje
We wrzącej osolonej wodzie gotuj paprykę przez 3-5 minut.
Wyjmij i odłóż na bok. Na patelni ugotuj wołowinę, cebulę i jest delikatna.
Dodaj przyprawy i zupę; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut. Dodaj ser; gotuj i mieszaj, aż się rozpuści. Dodaj ryż. Napełnij paprykę; umieść w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruinart Brut rosé (pół butelki). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.