Placki Ziemniaczano-Krabowe Z Masłem Limonkowym

Placki Ziemniaczano-Krabowe Z Masłem Limonkowym
Potrzebujesz pescatariańskiego przystawki ? Placki ziemniaczano-krabowe z masłem limonkowym mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 osobom. Za 86 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 256 kalorii . Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, skórki z limonki, cebuli i jajka. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 32% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują ciasta krabowe z imbirem i limonką , ciasta krabowe z sosem limonkowym i ciasta krabowe Maine z limonkowym Aïoli .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ziemniaki, jajko, 1 łyżkę bułki tartej, cebulę, natkę pietruszki, sok z limonki, sól i pieprz. Delikatnie wmieszaj kraba. Uformuj 12 kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
KrabKrab
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W płytkiej misce wymieszaj mąkę i pozostałą bułkę tartą. Obtocz kotleciki mieszanką okruszków.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na patelni elektrycznej podgrzej 1/4 cala oleju do 375°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Smaż placki krabowe, po kilka na raz, przez 2-3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż uzyskają złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
5
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Połączyć masło, sok z limonki i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Podawać z ciastkami krabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować La Marca Prosecco. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
To wino musujące ma bladą, złotą słomkową barwę. Pęcherzyki mają pełną teksturę i są trwałe. W nosie wino przynosi świeże cytrusy z nutami miodu i białych kwiatów. Smak jest świeży i czysty, z dojrzałymi cytrusami, cytryną, zielonym jabłkiem i nutami grejpfruta, mineralnością i odrobiną tostów. Wykończenie jest lekkie, orzeźwiające i rześkie. Zawsze podawaj La Marca Prosecco schłodzone w temperaturze od 46 do 50°F. Wszechstronne włoskie wino musujące La Marca Prosecco można podawać w musujących kieliszkach lub kieliszkach do białego wina. Pełna butelka wystarcza na około 5-7 szklanek. Po nalaniu pierwszej rundy zamknij otwartą butelkę korkiem, aby wino pozostało świeże i musujące oraz aby było schłodzone do temperatury 46-50°F. Otwarta butelka powinna wystarczyć na około 3-4 godziny z zamknięciem butelki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn