Placki Ziemniaczane Ze Śmietaną I Szczypiorkiem
Placki ziemniaczane ze śmietaną-szczypiorkiem to bezglutenowe przystawka. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 25. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać śmietanę, oliwę z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Śmietana, Cheddar i wafle ziemniaczane ze szczypiorkiem, Podstawowy Pieczony Ziemniak Z Boczkiem, Śmietaną I Szczypiorkiem, oraz Sage Derby Placki Ziemniaczane Z Dipem Śmietanowym.
Instrukcje
Umieść ziemniaki na dużej patelni, przykryj wodą i wymieszaj 1 łyżeczkę. sól. Pozostawić odkryte i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo miękkie, o 15 protokół.
Przenieść ziemniaki do miski; zacieru, aż będzie gładka. Wymieszać z parmezanem i masłem, następnie szczypiorkiem i kwaśną śmietaną. Doprawić solą i pieprzem. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, podzielić mieszaninę na 8 porcji i uformować paszteciki, każda o grubości około 1 cala.
Umieścić na blasze do pieczenia. (Można dokonać do 24 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozgrzej 2 łyżki. olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu do gorąca, ale nie palenie.
Dodać 4 paszteciki; gotować do brązowego, o 2 protokół na stronę; przenieść ostrożnie do blachy do pieczenia. Wytrzyj patelnię. Powtórz z pozostałymi 2 łyżkami. olej i pozostałe paszteciki.
Piec paszteciki aż do ogrzania przez, o 5 protokół.