Placki Ziemniaczane Ze Śmietaną I Szczypiorkiem

Placki Ziemniaczane Ze Śmietaną I Szczypiorkiem
Placki ziemniaczane ze śmietaną-szczypiorkiem to bezglutenowe przystawka. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 25. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać śmietanę, oliwę z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Śmietana, Cheddar i wafle ziemniaczane ze szczypiorkiem, Podstawowy Pieczony Ziemniak Z Boczkiem, Śmietaną I Szczypiorkiem, oraz Sage Derby Placki Ziemniaczane Z Dipem Śmietanowym.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki na dużej patelni, przykryj wodą i wymieszaj 1 łyżeczkę. sól. Pozostawić odkryte i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dobrze spuścić.
3
Przenieść ziemniaki do miski; zacieru, aż będzie gładka. Wymieszać z parmezanem i masłem, następnie szczypiorkiem i kwaśną śmietaną. Doprawić solą i pieprzem. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, podzielić mieszaninę na 8 porcji i uformować paszteciki, każda o grubości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieścić na blasze do pieczenia. (Można dokonać do 24 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozgrzej 2 łyżki. olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu do gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Dodać 4 paszteciki; gotować do brązowego, o 2 protokół na stronę; przenieść ostrożnie do blachy do pieczenia. Wytrzyj patelnię. Powtórz z pozostałymi 2 łyżkami. olej i pozostałe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piec paszteciki aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn