Placki z małży i kukurydzy

Placki z małży i kukurydzy
Małże i placki kukurydziane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 2G białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Poblano chile, pieprz, małże i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki Z Małż, Placki Z Małż, oraz Placki Z Małż.

Instrukcje

1
Ostrożnie otwórz muszle małży i usuń mięso. Grubo posiekać; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
2
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce. Mieszamy kukurydzę i kolejne 4 składniki. Złożyć w małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Opakowanie Makaronu łokciowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I OdsączonegoOpakowanie Makaronu łokciowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Białka ubić w osobnej misce, aż utworzą się sztywne szczyty; złożyć w mieszaninę Małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Wlać olej na głębokość 2 cali do 4-litrowego pieca holenderskiego; podgrzać do 36
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego
5
Ostrożnie upuść ciasto przez łyżki stołowe do oleju; smażyć 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru, obracając łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
7
Podawać natychmiast.
8
Uwaga: możesz zastąpić 1/4 szklanki odsączonych, pokrojonych w kostkę małży w puszkach na świeże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia3
Magazyn