Conch Fritters może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 138 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Placki Z Konch, Sałatka Z Konch, Stary!, oraz Conch Scaloppini.
Instrukcje
1
Wymieszać razem pierwsze 10 składników w dużej misce; wymieszać sok z małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać olej na głębokość 4 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe na gorący olej i smażyć 1 minutę lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Drenaż.
5
Uwaga: Morganie podają limonkowo-Kaparową Aioli jako dip dla Conch Fritte