Placki Z Boczku-Kaszy

Placki Z Boczku-Kaszy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać boczek-kasza Fritters spróbować. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 35. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mleka, japońska bułka tarta, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bacon ' N Grits Fritters, Placki Z Kaszy, oraz Placki z krewetkami i kaszą.

Instrukcje

1
Kaszę przygotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 4 szklanek mleka i 1 łyżeczki. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
MlekoMleko
SólSól
2
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut. Wymieszać ser i 3 kolejne składniki, mieszając aż ser się rozpuści. Wymieszać łyżkę do lekko nasmarowanego 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia lub patelni i schłodzić od 4 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozwałkuj kaszę na 1,5-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
RolkaRolka
4
Ubij razem jajka i 1/4 szklanki wody. Kulki zanurzyć w umyciu jajecznym i zwinąć w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WodaWoda
JajkoJajko
RolkaRolka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać olej do głębokości 3 cali w dużej, ciężkiej patelni; ciepło na średnim ogniu do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Smażyć frytki, partiami, 3 do 4 minut lub do złotego koloru.
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Przechowywać placki ciepłe na blaszanym stojaku na patelni w piekarniku 225 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Podawać na ciepło.
9
Make ahead: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i schłodzić w jednej warstwie do 4 godzin. Fry zgodnie z zaleceniami. Można również przygotować przez Krok 2 i zamrozić na blasze do pieczenia przez 30 minut lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Przenieść do plastikowej torby na zamek błyskawiczny i zamrozić. Ugotuj mrożone placki zgodnie z Instrukcją w Kroku 3, zwiększając czas gotowania do 5 do 6 minut lub do momentu uzyskania złotego koloru i dokładnego podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn