Placki Whoopie z nadzieniem miętowym i czekoladowym Ganache
Ciasto Whoopie z nadzieniem miętowym i czekoladowym Ganache może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 33 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka kakao w proszku, cukier puder, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Whoopie z miętowym nadzieniem, Placki czekoladowe z nadzieniem dyniowym, oraz Czerwone aksamitne placki Whoopie z nadzieniem czekoladowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić skrócenie, cukier, żółtka i wanilia w dużej misce, aż dobrze wymieszane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kakao W Proszku
Skracanie
żółtko Jaja
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Mikser Ręczny
Blacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Dodać mieszankę mąki w 3 dodatkach na przemian z mlekiem w 2 dodatkach, ubijając, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
3
Upuść ciasto przez bardzo zaokrąglone łyżki stołowe na przygotowane blachy do pieczenia, odstępy 3 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec 1 arkusz na raz, aż ciasteczka są lekko nadmuchane i rozprzestrzeniania, ale nadal miękkie, 8 do 10 minut. Schłodzić na prześcieradle 10 minut. Ostrożnie przenieść pliki cookie do stojaków i całkowicie schłodzić. Powtórz z pozostałym ciasteczkowym ciastem. DO AHEAD: Pliki cookie można tworzyć 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w pojedynczej warstwie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać skrócenie, ekstrakt z mięty pieprzowej i wanilii w dużej metalowej misce, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty Pieprzowej
Skracanie
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać cukier puder, białka i szczyptę soli; ubić do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Białka Jaj
Sól
3
Dodaj foodcoloring kropla po kropli dla pożądanego odcienia zieleni; beat aż dobrze wymieszane. Jeśli mieszanina wygląda zsiadłe, umieścić miskę na małym ogniu kilka sekund i ubić, aż będzie gładka. Powtórz w razie potrzeby, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Linia obramowana blacha do pieczenia z pergaminem. Krem zagotować na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać czekoladę; ubijać na gładką masę. Ostudzić, aż do letniej, ale spreadable, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Łyżka 1 łyżeczki ganache na dno (płaska strona) połowy ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
5
Ułożyć ciasteczka, ganache bokiem do góry, na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Łyżka miętowe wypełnienie do ciasta torba wyposażona w końcówkę średniej gwiazdy (lub łyżka napełniania do zamykanej plastikowej torby, wyciskając wypełnienie do 1 rogu torby, a następnie odciąć 1/4 cala plastikowego rogu torby, aby umożliwić Orurowanie). Zaczynając od zewnętrznej krawędzi dna (płaskiej strony) pozostałych ciastek i pracując w kierunku środka, mięta rurowa wypełnia się spiralą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
Torba Na Ciasto
7
Umieścić 1 ciastko wypełnione miętą, miętą od strony dołu, na szczycie każdego ciastka z ganache, lekko naciskając, aby przylegać. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.