Placki Rybne ... Z Chipolte Aioli & Granat CORN Relish

Placki Rybne ... Z Chipolte Aioli & Granat CORN Relish
Fish Cakes ... z Chipolte Aioli & Granate CORN Relish jest pescatarian przepis z 24 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z Talk of Tomatoes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, majonez chipolte, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to West Indies Fish Cakes With Curry Aioli, Brat hamburgery z Stout Aioli i CORN Relish, oraz Kukurydziano-Płatkowe Filety Rybne Z Chile-Cilantro Aioli.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn