Placki Pomarańczowo-Dyniowe
Placki pomarańczowo-dyniowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, substytut jajka, okruchy gingersnap i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Indywidualne ciasto z dyni bez skórki (aka krem z dyni), Domowe Placki Księżycowe-Orange Creamsicle Moon Placki, oraz Mini Pomarańczowe Placki Mince dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz okruchy gingersnap i margarynę, dobrze mieszając. Płaszcz 2 (3 1/2 cala) Patelnie tartlet z sprayem do gotowania.
Posypać mąkę równomiernie na dnie każdej patelni. Naciśnij mieszankę okruchów na dole iw górę trzech czwartych stron patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut.
Połączyć dynię i kolejne 7 składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Wlać równomiernie do przygotowanych skórek.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub aż zestaw.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Każde ciasto wymieszać z 1 łyżką ubitej polewy.