Placki Krabowe Bazylia
Basil Crab Cakes może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,28 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 203 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bazylię, pieprz, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 40%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes – te krabowe ciasta są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Restauracje w pobliżu Joe ' s Crab Shack, oraz Ciastka Krabowe podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze osiem składników. Wymieszać z okruchami kraba i krakera. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Uformuj mieszaninę na cztery paszteciki. Na dużej patelni gotuj ciasta krabowe w oleju partiami przez 3-4 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
W razie potrzeby podawać z sosem koktajlowym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z nich jest Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysta owocowa ekspresja naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujna i żywa. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay zaprezentować siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które kontynuują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.