Placki Jabłkowe
Placki jabłkowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 264 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, zmielony cynamon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki jabłkowe mamy, Placki Jabłkowe, oraz Placki Jabłkowe.
Instrukcje
W misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon i sól. W osobnej misce ubić jajka widelcem, następnie dodać mleko, roztopione masło i wanilię. Delikatnie złóż suche i mokre składniki, aż do połączenia (nie mieszaj.) Złożyć w jabłka.
Dodać tyle jabłek, aby bardzo grube ciasto. Chcesz, żeby jabłka świeciły!
Podgrzać kilka centymetrów oleju rzepakowego na średnim lub średnim ogniu. Kiedy robi się gorąco, Wrzuć małą kroplę ciasta do oleju. Jeśli natychmiast skwierczy i unosi się na górę, olej jest gotowy; jeśli szybko się pali, zmniejsz ciepło.Upuść łyżeczki ciasta do gorącego oleju, sześć lub osiem na raz. Czasami przewracają się same; czasami trzeba je przewrócić. Wystarczy obejrzeć je i upewnij się, że nie dostać zbyt brązowy, ale gotować je na tyle długo, aby upewnić się, że ciasto jest gotowane przez, O 2 do 2 1/2 minut w sumie.
Wyjąć i osuszyć na ręczniku papierowym. Bardzo obficie obsypać cukrem pudrem lub zanurzyć placki w jasnej polewie z pączków (wszystkie składniki polewy wymieszać, następnie zalać ciepłymi plackami).
Podawać na ciepło!** Można podgrzewać następnego dnia w piekarniku 350 stopni przez 8 minut.