Placek z zielonych pomidorów IV
Placek z zielonych pomidorów IV to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli, mąki, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Roll ciasta i linii 9 calowy talerz ciasto Deep-dish.
W dużej misce połącz pokrojone pomidory, cukier, sok z cytryny, mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową i sól. Wrzucić lekko wymieszać.
Wlać do ciasta wyłożone deep-dish pie talerz.
W 4-5 miejscach na wierzchu ciasta ułożyć odrobinę masła, następnie przykryć ciastem. Rób szczeliny, gdzie chcesz.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie, aż złoty i bąbelkowy.