Placek z masłem orzechowym XIX

Placek z masłem orzechowym XIX
Peanut Butter Pie XIX wymaga ok. 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 100 g tłuszczu, oraz w sumie 1609 kalorii. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 23 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bitą polewę, cukier, skorupę ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Wlej masło orzechowe. Złóż w 1 pojemniku z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozprowadzić nadzienie w skorupce pieczonego ciasta. Schłodzić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Rozprowadzić na wierzchu z pozostałym pojemnikiem z ubitą polewą. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn